• Ronde Natuurschilderijen bij Ruimte Aan Zee

  Bij de studio Ruimte aan Zee (eerst: Zowat aan Zee) in hartje Scheveningen in de Keizerstraat kun je 3 van Myrtle's ronde schilderijen bewonderen tijdens een yogales, sessie of workshop. De schilderijen zijn te koop. Bij interesse of om een afspraak te maken, kun je met Myrtle contact opnemen. De schilderijen zijn te koop. Myrtle kan ook op aanvraag een rond schilderij maken.
  Zowat aan Zee, Keizerstraat 40b, Scheveningen, Nederland
  18 september 2019 tot en met 1 mei 2020
  Meer informatie
 • Art Exhibition at Home of Gaia

  Op zondag 14 april is de opening van expositie van april t/m augustus in creatiecentrum Home of Gaia in Amsterdam. Het zal een feestelijke middag worden met muziek, een mini workshop, fijne mensen en uiteraard meer over mijn kunst. De rest van de 3 maanden kun je mijn werk zien tijdens één van de bijeenkomsten die regelmatig georganiseerd worden op deze mooie plek. Contactpersoon: Sif Yraola
  Home of Gaia, Toldwarsstraat 16H, Amsterdam, Nederland
  14 april 2019 tot en met 14 juni 2019
  Meer informatie
 • Open dag bij Myrtle thuis!

  Expositie van Myrtle's werk en gelegenheid om kaarten en posters te kopen, je in te schrijven voor haar workshops of een persoonlijk schilderij op aanvraag plannen en bespreken. Er is ook een kennismakingsworkshop! Donatie van 5 euro en eerst aanmelden via de mail: myrtle.vreedenburgh@gmail.com Nadat je je hebt aangemeld krijg je nog een mail met meer informatie.
  Bij Myrtle thuis, Baduiskade 5, Den Haag, Nederland
  24 maart 2019 tot en met 24 maart 2019
  Meer informatie
 • Presentatie gedichtenbundel Voor de Liefde geboren

  "Voor de Liefde geboren" is een gedichtenbundel, geschreven door Robert Derksen en Anke van Leeuwen over universele liefde.Voor de cover van deze gedichtenbundel heeft Myrtle Vreedenburgh een schilderij gemaakt, geïnspireerd op de titel van de gedichtenbundel. Dit resulteerde in het schilderij "Embrace". Op 10 februari zal de bijzondere presentatie én kleine expo zijn van deze gedichtenbundel.
  Ontmoetingspunt 't Helder, Helderseweg 31, Overloon, Nederland
  10 februari 2019 tot en met 10 februari 2019
  Meer informatie
 • Expositie Myrtle Vreedenburgh

  Een unieke kans om al Myrtle's (beschikbare) werk en posters/kaarten te bewonderen! Tijdens deze 2 dagen tovert Anneke (van Natuurdrogist Anneke) haar winkel om in een expositie van Myrtle Vreedenburgh. Tijdens deze 2 dagen kun je (gratis) langskomen en kijken. Haar werk is te koop. Tevens is dit ook een feestje want Myrtle is de dag ervoor jarig en viert dat met een eigen expo.
  Natuurdrogist Anneke, Gravestraat 4, Wassenaar, Nederland
  24 september 2017 tot en met 25 september 2017
  Meer informatie
 • Kunst van Myrtle bij Stichting de Ruimte Den Haag

  Van januari 2017 tot eind augustus 2017 kun je zowel oud als recent werk van myrtle zien bij Stichting de Ruimte in Den Haag. De Ruimte is een centrum dat diverse workshops, sessies, lessen en bijeenkomsten aanbied op spiritueel en zelfbewustzijnsgebied. Myrtle heeft al ruime tijd oud werk hangen. Al haar werk is te koop. Voor meer informatie kun je haar Facebook pagina in de gaten houden.
  Stichting de Ruimte Den Haag , Witte de Withstraat 27, Den Haag, Nederland
  12 januari 2017 tot en met 1 juli 2017
  Meer informatie
 • Expositie bij Centrum De Regenboog

  Myrtle hangt een paar van haar kleurrijke schilderijen tentoon bij Kerkelijk Centrum de Regenboog in Leiden (Merenwijk). Er is ook werk te zien van Marianne de Hoest. De schilderijen zijn te koop. Houd de agenda van de Regenboog of neem contact met Myrtle als je wil kijken (myrtle.vreedenburgh@gmail.com ) of Marijke, die gaat over de expositie (hermanmarijke@koeners.nl )
  Centrum de Regenboog, Watermolen 1, Leiden, Nederland
  20 december 2016 tot en met 20 februari 2017
  Meer informatie
 • StArt

  De eerste werken van mijn nieuwe stijl zullen te zien zijn tijdens de expositie "StArt" in Galerie van de Leur in Leiden. Samen met een paar andere kunstenaars zullen wij onze werken tonen, waarin we allemaal het 'starten' gemeen hebben. Meer informatie volgt nog! E-mail van de galerie: info@vandeleurleiden.nl
  Galerie van de Leur, Breestraat 117, Leiden, Nederland
  6 maart 2016 tot en met 27 mei 2016
  Meer informatie
 • Galerie Art by Mar

  In de passage in Wassenaar is kunstgalerie Art by Mar te vinden. Een galerie waar kunstenaars en talenten kunnen exposeren en tevens is het een atelier waar workshops verzorgd worden voor zowel volwassenen als kinderen. In de maand maart zal er aan één van de muren wat ouder werk (in olieverf) van Myrtle te vinden zijn. Je kunt gerust even langslopen om te kijken!
  Galrie Art by Mar, Langstraat 58F, Wassenaar, Nederland
  1 maart 2016 tot en met 1 april 2016
  Meer informatie
 • de Creatie Ruimte in Utrecht!

  In hartje Utrecht zijn zojuist de deuren geopend van een prachtig centrum: de Creatie Ruimte! En met trots kunnen er een paar van Myrtle's werken hangen! Het werk is te koop. Je kunt Myrtle e-mailen voor meer info.
  centrum de Creatie Ruimte, Weerdsingel Westzijde 59, Utrecht, Nederland
  27 april 2015 tot en met 27 april 2017
  Meer informatie
 • De Ruimte Den Haag

  De Ruimte in Den Haag is een centrum voor bewustwording en ontwikkeling. Deze ruimte biedt zalenverhuur voor workshops. cursussen en wekelijks doorlopende lessen. Een bescheiden collectie van Myrtle's oudere kunstwerken hangen hier voor langere tijd en zijn te bezichtigen.
  De Ruimte Den Haag, Witte de Withstraat 27, Den Haag, Nederland
  13 maart 2015 tot en met 1 januari 2017
  Meer informatie