Dit is Myrtle's online verzameling kunstwerken van de jaren 2008 - 2016. Sommige werken zijn nog te koop. Kik op de afbeelding voor meer informatie.

uit 2007 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Desire

2017

Een schilderij op aanvraag gemaakt over geliefden. 

Dance of Love

2016

Een intuïtieve schildering van twee dansers die in elkaar opgaan in stromende kleuren energie.

Divine becoming Human

2013

Een intuïtieve schildering die ik tijdens mijn zwangerschap gemaakt heb. Het is een beeld dat ik voelde van het nieuwe kindje in mijn buik.

Free Spirit

2011

Een intuïtieve schildering van een lichtwezen of ook wel een eenhoorn. Dit beeld kwam tot mij in een droom als een soort ster die mij naar plaatsen bracht. 

Aquamarine

2011

Dit intuïtieve schilderij is geïnspireerd bij de energie van het water.

Shakti Goddess

2011

Dit schilderij staat voor de vrouwelijke, godinnen energie en is in de energie van Maria Magdalena geschilderd. De slangen aan beide zijden staan voor de kundalini energie die door de godin heen stroomt. Ze is verbonden en gecentreerd in haar hart en ze draagt het licht in zich en vol liefde verspreid ze haar kracht.

Rainbow Vortex

2011

Een intuitieve schildering van een regenboog spiraal. Kijkend naar dit schilderij kan er gemediteerd worden op innerlijke harmonie en balans. De regenboogkleuren zuiveren en activeren de levensenergie.

Astral Love waves

2011

Een intuïtief en energetisch werk, ontstaan vanuit een meditatie. Schilderd vanuit mijn gevoel.

Magician

2011

Een intuïtief schilderij.

Sun and Moon dancing

2011

Een intuïtief schilderij van twee geliefden.‚Äč    

Rainbow Ray

2010

Een intuitieve schildering die alle kleuren van het regenboogspectrum representeert. In één straal zijn alle kleuren zichtbaar.

Kundalini Shakti

2016

Een intuïtieve schildering van een godin en van het vrouwelijke.

Flight to Enlightenment

2009

Dit intuitief werk is geschilderd in de energie van aartsengel Zadkiël, die gaat over recht en vrede. Dit schilderij is deels met de handen geschilderd om een directer effect te krijgen van de energie op het doek. In de bewegingen van de kleuren wordt een duif zichtbaar. Ook wel een vredesduif. Maar dit lichtwezen staat ook voor transformatie, bevrijding en verlichting. Ook de energie van Aartsengel Zadkiël schijnt de vorm van een duif aan te nemen die staat voor vrede.
Zadkiël brengt ons vrede, verlichting, vrijheid, harmonie en een hoger begrip van het Leven.
Prijs vanaf 2120 (=incl. 6% BTW)

Eluna

2009

De godin op dit schilderij vertegenwoordigt de vrouwelijke energie. Ze dans en beweegt in de energie van licht en liefde en laat haar schoonheid en creativiteit zien. Vanuit de spiraal beweging creëert zij haar licht en liefde in de wereld.

Goddess Lumeria

2008

Een intuitieve schildering van een godin en haar creatieproces. Lumeria betekent zij die licht brengt.

Psyche

2008

Psyche is een elf uit één van de verhalen van schrijver Louis Couperous die mij inspireerde om een schilderij van te maken. Het schilderij is recentelijk wat bijgewerkt (op aanvraag): in de lichtbollen zitten pareltjes en ze houdt een quartz kristal in haar hand.  Onder haar vleugel is ook een veertje te zien.
 

Sirens

2007

Dit is één van mijn eerste intuïtieve schilderijen in olieverf. De vormen die hier tevoorschijn kwamen zijn twee sirene achtige wezens, of ook wel godinnen. Ze zijn verbonden aan elkaar. De rest van de betekenis wordt aan de kijker overgelaten.