Een collectie van intuïtieve schilderijen gemaakt met gemengde technieken, waarbij de basis acrylverf is. Bij deze voornamelijk abstracte werken is er intuïtief gewerkt en zijn er elementen van de natuur te vinden: echte gedroogde blaadjes, veertjes, kristallen, schelpjes en pareltjes.

uit 2016 tot 2017 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Serenity

2017

Intuïtief schilderij met elementje als o.a. steentjes, gedroogde blaadjes en veertjes.

Movement of time

2017

Energetisch schilderij, opgebouwd vanuit een kleurensfeer. Olieverf, echte blaadje, veer en bloemetjes.        

Layers

2017

Een intuïtief scilderij,geschilderd met acryl. In het werk zijn verschillende natuurlijke elementen verwerkt, waaronder gedroogde blaadjes en veren.

Nature's Dance

2016

Intuïtief schilderij met als thema de natuur. Acryl op doek met echte gedroogde blaadjes, een uilenveer, steentjes, schelpjes en glitters.

End of Autumn

2016

Dit werk is gemaakt vanuit mijn gevoel, geïnspireerd op de manier waarop mijn 3 jarige zoontje schildert. Met acryl op canvas papier kwam ik als schilderende tot een sfeer waarin ik verder ging. Er zijn gedroogde (herfst)blaadjes te zien en een veer.
​De titel, het einde van de herfst, duidt op een einde aan het gevoel 'herfst' binnen in je. Hierbij kan de herfst staan voor chaos, donkerte, loslaten en beweging. Het einde is in zicht en langzaam gaan we naar de verstilling van de winter: een andere gevoelssfeer.  
 

Trust

2016

Dit schilderij staat voor het vertrouwen hebben in de stroom van het leven. We gaan altijd ergens heen, ook al hebben we soms geen idee waarheen en waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Maar we ervaren altijd datgene wat we moeten ervaren in ons leven, voor ons hoogste belang. De vogel staat voor onze geest, die altijd weet wat de Waarheid is en die een hoger overzicht en perspectief heeft dan wij in ons dagelijks leven soms hebben. Het goud in het hart is het innerlijke weten, onze directie en ons anker in het leven. De vogel is omgeven door de elementen van het leven: echte blaadjes, stenen, veertjes en schelpjes.
Dit is een intuitief schilderij, dat in een proces geschilderd is van vertrouwen hebben en nog niet weten hoe het schilderij zichzelf zou ontvouwen.