Een verzameling van gemaakte (en verkochte) schilderopdrachten.

uit 2017 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Nora

2021

Dit schilderij is gemaakt in opdracht en in afstemmiing voor een geboortekaartje, voor de ouders.

Soluna

2020

Afgestemd schilderij op rond doek, met gedrogde bladeren, bloem, veren, parels en fossiel. 

Embrace

2019

Schilderij dat gaat over de liefde; gemaakt voor de voorkant van een gedichtenbundel "Voor de liefde geboren" van Anke van Leeuwen en Robert Derksen.

Journey Through Light

2018

Een intuïtief schilderij in opdracht gemaakt. Het gaat over het ervaren van verschillende lagen van licht, het bewegen naar iets toe en geboren willen worden. Een reis door kleuren, diverse gradaties van licht. En de diversiteit van deze ervaring onbevooroordeeld kunnen omarmen en zien zoals het is. Een reis voorbij oordeel, voorbij goed of slecht, donker of licht. Het ervaren van eenheid in de diversiteit. 

Harmony

2019

Een intuïtief schilderij gemaakt op aanvraag.

Movement of trust

2018

Movement of Trust is een schilderij, geschilderd vanuit gevoel, met acrylverf en olie-glaceer. Vanuit de veelheid der dingen is er een duidelijke lichtbron te zien. Een lichtpunt, een poort. Het licht is je houvast, je vertrouwen.
Het schilderij gaat over vertrouwen in je beweging in het leven.
Als je vanuit overgave je pad bewandelt, weet je dat de lichtbron altijd bij je is.
 

Deep Earth

2018

Deep Earth is een intuïtief schilderij op rond doek, gemaakt op aanvraag. Het gaat over innerlijke kracht en gronding. Ze liegt niet en vraagt van je scherp, eerlijk en waar te zijn. Ze komt tot de kern.En ze is zacht, vrouwelijk, ontvankelijk en vruchtbaar. Ze neemt je zachtjes mee, vanuit het ritme van de aarde, van donker naar steeds lichter, naar de kern en laat de waarheid aan het licht komen. Ze helpt je te aarden en bij je eigen kern te blijven, trouw en eerlijk te zijn naar jezelf.

Grace

2017

Grace is een intuïtief schilderij, opgebouwd vanuit warme roze, rode en paars tinten met goud. Er zijn echte elementen te zien uit de natuur: veren, stenen, parels, kristallen, hout, gedrogde blaadjes en schelpen.
Ze houdt je gecentreerd in een drie-eenheid in het midden en beweegt je mee in een cirkel, onder boven, buiten naar binnen en weer naar buiten. Buiten de cirkel stromen bladeren in het goud en paars.
 Grace gaat over schoonheid, sierlijkheid en zachtheid. Ze laat alle geschenken en schatten van de natuur zien; van blaadjes, bloemen, schelpen, veren tot parels en (edel)stenen. Ze is zacht in haar rozige tinten en subtiel in haar schoonheid. Ze heeft alle 4 de elementen in zich.
En ze is wijs. Met de veren van de uil kijkt zij voorbij het dag-bewustzijn en openbaart ze de wijsheid in verschillende lagen van bewustzijn. Alsof je in een spiegel kan kijken en voorbij de zichtbare dingen ziet.
Ze houdt je gefocust in het centrum maar laat je ook zien dat er buiten nog meer verborgen zit dat nog ontdekt mag worden.
Ze gaat over zelfliefde en vrouwelijkheid en over het mogen ontvangen en voelen van schoonheid die in je zit en om je heen te vinden is in de natuur.

Butterfly Blessing

2017

Dit is een schilderij op aanvraag, gemaakt vanuit het gevoel.
Je ziet een serene vrouw met haar armen open, omringd door een stromende aura met alle kleuren van het regenboogspectrum. Dit schilderij gaat over ontvangen, vrouwelijkheid, geboren worden, naar buiten mogen komen en transformatie.
De vlinder in het hart gaat over transformatie en metamorfose vanuit het hart. Het hart mag zich openen en laten zien in al haar schoonheid. Ze krijgt vleugels!

Al die tijd zat ze te wachten, verborgen in het hart als een rups in haar cocon. En dan komt het moment waarop zij zich al die tijd had voorbereid: uit de cocon komen, ontpoppen en de vleugels openen. De vleugels van het hart!
En dan mag ze ontvangen en geven van en aan de wereld. Alle schoonheid en geschenken die ze als pareltjes al die tijd in zich had.    

Dance of Awakening

2017

Een intuïtief schilderij met de betekenis van ontwaken.Vanuit de danseres komt een nieuwe energie vrij, kleuren ontwaken.Posters van dit werk zijn op aanvraag te koop.