Dit is een collectie van intuïtieve schilderijen op ronde doeken van (voornamelijk) 40x40cm (tenzij anders beschreven), geschilderd met olieverf of acrylverf. Sommige schilderijen zijn met gemengde technieken, waaronder zand, gedroogde bladeren, veren.

uit 2018 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Caelum

2021

Intuïtief schilderij in acrylverf, op rond doek, met echte veer, steentjes, bladeren. Geïnspireerd op het element lucht.

Transformation

2020

Intuïrief werk op rond doek, dat gaat over transofrmatie, over het goud vinden via het donker.
Geschilderd met acrylverf met veren (zeemeeuw, uil, raaf), shungite stenen en pyriet.

Light Child

2020

Rond schilderij van een kindje.

Whale Dreaming

2020

Intuïtief schilderij op rond doek met olieverf en natuurelementen zoals kristallen, hout, roofvogel veren en schelpen.

Eagle Perspective

2020

"Eagle Perspective" gaat over het opstijgen uit de situatie waarin je zit en het grotere geheel kunnen zien. Alsof je vanuit een afstand naar de dingen kijkt. Net als de Adelaar die hoog in de lucht vliegt en van daaruit het grotere geheel kan overzien en precies weet waar zijn prooi (doel) is om deze te kunnen pakken, kunnen wij dit ook. Het schilderij is geschilderd op rond doek (40x40cm) met acrylverf en goud/brons inkt. Er zijn echte roofvogel veren op te zien, kristallen (oa labradoriet, turquoise en graniet), gedroogde bladeren, zwart zout en onderaan een vuursteen. 

Amber

2020

Een uniek en bijzonder schilderij op rond canvas. Geïnpireerd op een stuk amber, is dit schilderij gemaakt van kraaienveren, fazantveren, gedroogde kruiden, schelpen, zand, zout en andere elementen uit de natuur. De rauwe amberkleur heeft een aardende werking en helpt je meer te verbinden met de stevige aarde en om je thuis te voelen. 
Het schilderij is geschilderd met acrylverf en is afgewerkt met een glaceermedium op olieverf basis. 

Lila

2020

Intuïtief schilderij op rond doek, geschilderd met acrylverf en zandmedium. Er zijn echte roofvogel veren in verwerkt. 

Rainbow Warrior

2020

Een intuïtief rond schilderij, geschilderd met acrylverf en zandmedium. Er zijn echte roofvogel veren in verwerkt. 

Lunar

2020

Een intuitief olieverf schilderij op rond doek, geinpsireerd op de volle maan. In het schilderij zijn gedroogde blaadjes en veren verwerkt. 

The Light Darkness brings

2018

Een intuïtief schilderij dat gaat over de schoonheid van donkerte en hiermee kunnen zijn. Want alles heeft een geschenk.
"The Light Darkness brings" - 2018 Acryl, glaceer medium, olieverf, caseïne olie, gedroogde blaadjes, bloem en kraaienveren, op rond doek 40x40cm.

Growing Seed

2018

Intuïtief rond schilderij, gemaakt met zelfgedroogde blaadjes en andere elementen uit de natuur. Basis is met acrylverf, daarna met olieverf en geglaceerd. Het gaar over de natuur. In het midden is een zaadje dat uitgroeit en verbonden is met al het andere leven. 

Mirror Of Memory

2018

Een intuïtief schilderij met acryl, caseine olie, olieverf en glaceermedium, waarin gedroogde blaadjes zijn verwerkt. mossel, schelp, (half)edelsteen(pyriet) en papegaaien veren. 
Het is een sferisch beeld, vanuit het gevoel geschilderd na aanleiding van mijn ervaring met ayahuasca (plant medicijn).

Birth of Venus

2019

Birth of Venus gaat over het geboren worden van de schoonheid in jezelf. Vanuit het mysterieuze donker dienen zich oneindige sterren aan; schatten van inspiratie. Vanuit de stilte en het niets dient zich opeens een parel aan; nieuwe schoonheid dat gemanifesteerd wil worden in het licht: het zichtbare. Het kan een idee zijn, een beeld of visioen, een gevoel of een inzicht. Het vraagt van ons om stil te zijn en te luisteren naar wat er geboren wil worden. En aan jou te kunst om dit onzichtbare "ongemanifesteerde" zichtbaar te maken; te manifesteren, te laten zien aan de wereld. Een vorm geven, een woord. Het concreet maken zodat het mag bestaan in de wereld.

Pulse of Life

2018

Een intuïtief schilderij op rond doek, waarin de verbondenheid met het ritme van alle leven centraal staat. De Ademhaling, het pulseren van het Leven. Veiligheid en geborgenheid, warmte en omhulling. 

Awakening the Dream

2018

Een intuïtief schilderij na aanleiding van mijn ayahuasca reis, wat gaat over het ontwaken uit de herhaling van de illusie.