Een verzameling van actueel werk dat verkocht is. Eventueel kan er op aanvraag een A3 poster besteld worden van een verkocht werk en er zijn van enkele werken kunstkaarten beschikbaar. Kijk hiervoor bij de webshop van Kleurenpad.nl

uit 2008 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Hope

2020

Een intuïtief rond schilderij, geschilderd met acrylverf en zandmedium. Er zijn echte roofvogel veren in verwerkt. 

Acceptance

2019

Acceptance gaat over het erkennen en accepteren van wie je bent. 
Intuïtief schilderij.

Embrace

2018

Schilderij in opdracht gemaakt voor de gedichtenbundel "Voor de liefde geboren". 

Yoga

2017

Een abstract kubistisch schilderij van een model in yoga pose.

Sacred Ceremony

2018

In dit intuïtieve schilderij is de energie van de Ayahuasca cerfemonie vastgelegd. Met de Spirit van de vogels (Buizerd, Valk, Papegaai, Havik en Uil) krijgen we het Grotere geheel te zien. De componenten voor de Ayahuasca (gedroogde bladeren, hout, zaadjes) zijn in dit werk verwerkt, evenals de Mimosa en andere kruiden en de turquoois kristal.

Bird of Prey

2018

Dit intuïtieve schilderij gaat over het uitstijgen boven je situatie;de Roofvogel laat je zien wat was, is en zal zijn, en verder dan dat.
Veren van Buizerd en Havik zijn hier te zien, evenals gedroogde blaadjes, schelpen, en stenen.De turquoise schildpad in buik vande Vogel gaat over de Oer Wijsheid van Moeder Aarde die wij in ons dragen.

Moving to the Light

2017

Een intuïtief schilderij. vanuit beweging en kleur. Met echte gedroogde blaadjes en veertjes op canvas papier. vanuit een spiraal beweging stromen de kleuren en elementen naar het licht toe.

Self Love

2016

Een intuïtief schilderij in warme tinten dat staat voor Zelf Liefde. Geschilderd in acryl en toegevoegd zijn echte blaadjes en veren, op canvas papier.  

Home

2018

Een rond intuïtief schilderij, acrylverf,  olieverf, geglaceerd, veren, gedroogde blaadjes en andere elementen. Het gaat over thuiskomen, welkom zijn  en je veilig voelen op de plek waar je nu bent. 

Goddess of Harmonics

2010

Op deze intuitieve schildering is een godin the zien. Zij is de godin van harmoniën. Zij weeft het licht in een vorm van schoonheid in ontelbare glitterende vibraties en sferen.
 

Rainbow Element

2017

Intuitieve schildering, verwerkt met uilenveer,  kristallen. schelpen en andere elementen uit de natuur. Op rond doek.

The gift of renewal

2017

Een intuïtief schilderij, gemaakt met blaadjes en havik veer. Geschilderd vanuit de energie van vernnieuwing. Het gaat over dankbaarheid en vernieuwing in het leven, over de geschenken en de stroom van het leven die je telkens weer opnieuw naar plekken brengt en nieuwe oplossingen aanreikt. Het schilderij staat voor vernieuwing en dankbaarheid.

Spirit Guide

2015

Intuïtief schilderij dat tijdens een meditatie als beeld tot mij kwam.
​Met echte veertjes, blaadjes en bloemetjes.

Oneness

2008

Op deze intuitieve schildering zijn twee wezens afgebeeld die in elkaar vloeien als één. Het vrouwelijke en het mannelijke.

New Flow

2015

Dit intuïtieve schilderij staat voor de nieuwe stroom in mijn leven. 
Het bestaat uit vele lagen en dat wat er nu aan de oppervlakte is gekomen is het nieuwe begin.

New Beginning

2015

Een intuitieve en energetische schildering. Dit beeld vertegenwoordigd innerlijke groei het tot bloei komen in iets nieuws. Net als in de lente komt dat wat er verborgen lag diep in de donkere aarde nu naar buiten, tot bloei en het opend zich voor het warme zonlicht.